I zły i pod prąd

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • misiek^wro
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 8321

kazik4x4, ja Ci o niebie, Ty mi o chlebie...

Co wspólnego ma policja ze mną. Co wspólnego ma atak na policjanta/aresztowanie ze mną ?

Chłopie, jak nie umiesz analizować prostych faktów, to nie mamy o czym dyskutować. Widzisz jak jełop jest potulny po gazie? Widzisz spokój w działaniach policjanta? Wykazuję się tym samym ... tyle że ja nie muszę idioty aresztować, a conajwyżej go zmusić, żeby się odemnie odstosunkował, albo skutecznie uniemożliwić mu za mną pościg - zaufaj mi, kulka w twarz czyni większe cuda niż gaz - dostałem raz w ucho i miałem po zabawie na cały weekend.

Nie rozumiesz, nie czytasz ze zrozumieniem to nie baw sie w Colombo. A gdyby babcia miała wąsy to była by dziadkiem - to jest podsumowanie Twojego toku rozumowania.

kmink,

to miało miejsce, jedyne co mnie dziwi, to że niektórzy pracują w jednostkach detektywistycznych/tajnych op/zwłaszcza prewencja ( syt. przed meczowe ). - a nie powinni w ogóle pracować w policji po badaniach psychologicznych - niestety agresywny margines przy pomocy "blachy" dalej daje upust emocjom na ulicach i wyciera mordę o mundur... Operator ma być w pełni opanowany, a tu widać pierw agresję żeby wk... misiowatego z bmw, a później widać opanowanie w sposobie sięgania po gaz i walenia "rozjuszonemu" w twarz. Albo rybki, albo pipki - albo się to po prostu lubi.
    Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
    Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
    ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• kazik4x4
      RS
      • 2008
      • 2728

Zamieszczone przez misiek^wro
      - zaufaj mi, kulka w twarz czyni większe cuda niż gaz -
      Wierzę!
      Taka kulka w oku poszkodowanego w połączeniu z dobrym prawnikiem może zdziałać takie cuda, że najpierw cię z torbami puszczą w ramach odszkodowania, zadośćuczynienia itp a potem do usranej śmierci będziesz rzygał rentę.

No ale to sytuacja czysto hipotetyczna, bo misiejk ty jesteś zajebisty i na bank byś strzelał po nosie i w oko byś na bank nie trafił.
      A poza tym na bank byś miał lepszego prawnika Wasza Zajebistość.

Komentarz

• hubert78
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1576

Panowie dajcie już spokój

Komentarz

• misiek^wro
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8321

kazik4x4, żenua.

Dalej nie dociera przekaz. Ty widzisz albo czarne albo białe.
          Ociekaniem zajebistością Tobie nigdy nie dorównam, bo jak już sam zdąrzyłeś napisać gardzisz ludzikami z multikorporacji, gardzisz tymi którzy są inni i gardzisz wszystkimi, bo wszyscy są gorsi od kazika4x4 - a mi miśkowi przychodzi się tasować do lustra- kiedy to wyznacznikiem taserstwa internetowego, mistrzem spazmu gimbusiarstwa jest kazik4x4

Skończ już. Ja się za zajebistego nie uważam. Jednakże nie jestem jednostką aspołeczną gdy widzę drugiego człowieka w potrzebie - co niestety w naszym pięknym kraju jest nagminne - czyli odwracanie głowy. Ja chcę nieść pomóc - jeśli jakimś swoim kosztem to ok - i jeśli miałbym ocalić komuś życie za cenę trzepania się później z jakimś debilem i jego prawnikiem w sądzie - to poniosę to ryzyko, a Ty ? Ty pewnie podwiniesz ogon, spie... gdzie pieprz rośnie, bo przecież :
          a) będziesz mógł odnieść stały uszczerbek na zdrowiu
          b) masz rodzinę
          c) będziesz mógł zginać ( ło matko, chwała bohaterom co walczyli za wolną Polskę, aby takie zrzucające gówno przez nogawki społeczeństwo mogło chodzić po tym padole )
          d) "srał pies honor, grunt przecież, że uciekłem - uff"
          e) podadzą mnie do sądu jak zrobię jakiemuś tumanowi kuku
          f) i wogóle, h... to nie mój problem

A ja podchodzę do tego tak :
          a) ten ktoś pewnie ma rodzinę
          b) hmm, srał to pies, pomogę ...

Bareja panie, Bareja.

Mój dziadek, który walczył za ten kraj, a po którym teraz zostało mi "żelastwo" z "kolorowymi szarfeczkami" się w grobie pewnie przewraca. No i ciągle aktualne jest powiedzenie :

Frak lub gajer leży dobrze dopiero w 5tym pokoleniu oraz to, że mundur przekazuje się w genach.

Nazywaj mnie zlewem, krawężnikiem czy jak tam chcesz. Tylko nie przypisuj sobie tutaj ura bura że uważam się być zajebistym - Tobie tego miana nie zamierzam zabierać. Lepiej pasuje słowo społecznika, albo jak niektórzy niesłusznie określają konfidenta. Jest też ładne określenie ludzie zasad i honoru, które nie wiedzieć czemu przyporządkowała sobie frakcja rozbójników stadionowych. A ja wyznaję jedną prostą zasadę - "Ordnung muss sein". Rygor Pruski dziadka (wojskowego) i wujka z Milicji/Policji zrobiły swoje.
          Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
          Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
          ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• kmink
            L&K
            • 2007
            • 1360
            • Superb III (3V3)

Misiek ale po co Ty wyjeżdżasz z jakimś ratowaniem drugiej osoby jak temat dotyczy jakieś konkretnej sytuacji drogowej do której się odniosłeś i w kontekście tej odpowiedzi pisaliśmy nasze posty :wink: Już tak nie bierz sobie tego wszystkiego do serca :P

Racja leży jak zwykle leży po środku i nie ma się co sprzeczać przez kolejne 20stron :wink:
            Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
            https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
            www.dpfserwis.pl

Komentarz

• kazik4x4
              RS
              • 2008
              • 2728

Zamieszczone przez kmink
              Misiek ale po co Ty wyjeżdżasz z jakimś ratowaniem drugiej osoby jak temat dotyczy jakieś konkretnej sytuacji drogowej do której się odniosłeś i w kontekście tej odpowiedzi pisaliśmy nasze posty :wink: Już tak nie bierz sobie tego wszystkiego do serca :P
              +1

A co do twojej wypowiedzi powyżej, to tylko powiem, że ja piszę o najbardziej prawdopodobnych skutkach i ich konsekwencjach. Ty wznosisz się na wyżyny pisania pierdół, żeby tylko uzasadnić wożenie m.in. zabawek w samochodzie. Jak masz takie jaja to wyrób sobie papiery na broń ostrą.
              Żeby jeszcze mentalność nadążała za wiekiem to już by było całkiem OK

Pozdrawiam i kończę temat.

Komentarz

• piramida
                RS
                • 2009
                • 12222
                • Superb III (3V3)

misiek^wro, zajmij ty sie lepiej robotą i skończ tą skodę a nie trać czasu na farmazony :szeroki_usmiech
                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

Pracuję...